Al jarenlang organiseer ik voor Sense Events evenementen en congressen. Super leuk werk wat ik ook zeker blijf doen. Maar toen kwam corona en lag de evenementenbranche stil. Ik wist het meteen: ik ga mezelf storten op fotografie, grafisch ontwerp en 

webdesign. Iets waar ik al een tijd mee bezig was. Van fotoshoots tot huisstijlen ontwerpen: hier kan ik ál mijn creatieve ideeën in kwijt. Ik ben altijd op zoek naar het perfecte plaatje!

Het perfecte plaatje

Al jarenlang organiseer ik voor Sense Events evenementen en congressen. Super leuk werk wat ik ook zeker blijf doen. Maar toen kwam corona en lag de evenementenbranche stil. Toen wist het meteen: ik ga mezelf storten op fotografie, grafisch ontwerp en webdesign. Iets waar ik al een tijd mee bezig was. Van fotoshoots tot huisstijlen ontwerpen: hier kan ik ál mijn creatieve ideeën in kwijt. Ik ben altijd op zoek naar het perfecte plaatje! 

"Als moeder van drie kinderen weet ik hoe waardevol foto’s zijn. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een krachtige bedrijfsuitstraling is."

NEEM CONTACT OP

Leuke weetjes

WAAR HOU IK VAN?

Ik houd van gezelligheid, een drankje
en een dansje! Heerlijk op stap met mijn vriendinnen doet het altijd goed.

VOLGENDE >

Leuke weetjes

MIJN KIDS

Ik heb drie kids. Senn (6 jaar), Mex (3 jaar) en Jess Mae (een meisje, een droom die uitkwam). Zij is 2 jaar. Wat is ze leuk he... Maar ik ben net zo trots op mijn stoere boys!

VOLGENDE >

Leuke weetjes

MIJN FAVORIETE LAND

In 2010 heb ik samen met mijn tweelingbroer 6 maanden lang gereisd door Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland. Zuid Afrika heeft toen wel mijn hart gestolen. In 2014 ben ik er nog een keer terug geweest samen met mijn vriend.

VOLGENDE >

Leuke weetjes

WAT HOUD MIJ NOG MEER BEZIG?

Ik ben altijd creatief bezig. Thema verjaardagen voor mijn kinderen organiseren, uitnodigingen maken, opzoek naar interieur veranderingen, klussen in huis en het ontwerpen van een nieuw kinderbed voor mijn oudste zoon.

VOLGENDE >