Ik ben Sanne en zolang ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. Ik heb jaren gewerkt als Event Manager, waar het mijn taak was om van een idee een creatie te maken en mensen mee te nemen in de totale beleving. 

Nadat ik moeder ben geworden, merkte ik hoe snel de tijd gaat en hoe waardevol het is om de mooie momenten vast te leggen. Fotografie is altijd al een passie geweest en is na mijn zwangerschap steeds meer gaan groeien. Inmiddels ben ik sinds twee jaar fotografe. Ik ga voor het perfecte plaatje, maar op een ontspannen manier.

HI, DIT BEN IK!

TROTSE MAMA VAN 3 KIDS, FULL TIME FOTOGRAFE, SUNSET LOVER, VERLIEFD OP IBIZA ENNN... ZUID AFRIKA!

"Als moeder van drie kinderen weet ik hoe waardevol foto’s zijn"

Jarenlang organiseerde ik met plezier diverse evenementen. Toen corona de evenementenbranche stillegde, wist ik het meteen. Ik ga wat doen met die camera die ik al een tijd in huis had liggen, maar waar ik nog weinig clicks mee had gemaakt.

Dus ging ik mij hier meer in verdiepen, ik volgde online workshops en ging aan de slag met mijn website. Ik werkte toen nog 3 dagen voor een evenementenbureau en ik dacht, leuk voor erbij! Al snel kreeg ik aanvragen en binnen twee jaar ben ik gegroeid naar full time fotografe. Het is altijd al een droom geweest om een eigen bedrijf te hebben waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. En ik geniet van elke shoot en de prachtige resultaten.

Ik fotografeer jullie graag op een ontspannen, natuurlijke en spontane manier. Zo houden we het leuk, zelfs voor kinderen.

MIJN VERHAAL

VERZENDEN

BOEK NU EEN FOTOSHOOT

Bedankt!

Ik neem zo snel mogelijk contact op.

BEDANKT!

Je kunt vrijblijvend mijn brochure aanvragen voor meer informatie. Daarin vindt je alle informatie betreft de shoot en overige tips.

Heb je een vragen of vind je het fijn om eerst kennis te maken? Je kunt mij altijd contacten zodat we jouw wensen kunnen bespreken.

Bel mij

MAG IK JULLIE HERINNERINGEN
VASTLEGGEN?

Mail mij