De eerste dagen na de geboorte van jullie wondertje leef je op een roze wolk. Alles is nog zo mini en kwetsbaar... Hoe mooi is het om de bijzondere momenten tussen jou en jullie kleintje vast te leggen! Of de liefdevolle knuffels van grote broer of zus? Deze momenten vereeuwig ik graag.

Ontdek meer

NEWBORN

LIEFDEVOL

Of jullie nu voor de eerste keer een klein wondertje verwachten of voor de derde keer: elke zwangerschap is uniek. Sfeervolle foto's van deze periode laten jaren later weer die fijne gevoelens bovenkomen. Foto's van jou allen, samen met jouw partner en/of kinderen. In de studio of op locatie.

Ontdek meer

ZWANGERSCHAP

SFEERVOL

Spontane foto’s van de kinderen, gezinnen of met trotse opa en oma erbij. Daar word je elke keer weer blij van! Veel mensen kiezen voor een shoot in het bos of op het strand, in de herfst of in de studio. Ik help met kledingadvies. Het worden letterlijk foto’s om in te lijsten. Ook geweldig als cadeau!

Ontdek meer

FAMILIE

SPONTAAN

SPONTAAN

Kids shoots, zwangerschaps shoots, portretten of familie shoots. Er is heel veel mogelijk in mijn fotostudio. Ik heb verschillende kleuren achtergronden dus kies een style die jouw aanspreekt. 

De studio is gevestigd in Hoogwoud.

Ontdek meer

STUDIO

PUUR

PUUR

Bij ondernemen hoort een sterke presentatie. Een mooie teamfoto op jouw website, krachtig portret op LinkedIn of een beeldreportage voor een online portfolio. Ik verzorg het met aandacht, geheel naar jouw wensen. 

Neem contact op

BEDRIJF IN BEELD

KRACHTIG

KRACHTIG